Man mishandeld in Singapore voor weigeren betaalde seks

Een opmerkelijk verhaal uit Singapore. Daar is een 45-jarige man mishandeld door een groep vrouwen, omdat hij geen betaalde seks wilde. Een Chinese winkelier, meneer Goh, liep voorbij een massagesalon toen een masseuse hem naar binnen trok voor een schoonheidsbehandeling. De man bestelde een glas wijn en betaalde. Daarna leidt de vrouw de Chinese man naar een kamer en vraagt hem zich uit te kleden, waarop de man aangaf dat dit niet nodig was omdat hij voor een gelaatsbehandeling kwam.

Hier liet de masseuse zich niet door weerhouden. Ze begon zich uit te kleden en werd handtastelijk, waardoor er ruzie ontstond. Dit was voor de andere vrouwen het teken om de kamer binnen te stormen. Meneer Goh zegt dat hij de kamer uit werd gesleept en werd geslagen met een stok. Hierdoor raakte hij gewond aan zijn hoofd, ogen en armen.

Uiteindelijk wist meneer Goh te ontkomen. Hij sprong in een taxi. Pas toen besefte hij zich dat hij zijn portemonnee kwijt was. De Chileense winkelier had wel veel geld op zak, omgerekend ruim 5500 euro. Hij is naar de politie gegaan om melding te maken van de beroving.

De masseuse houdt vol dat Goh haar wilde verkrachten. De andere drie vrouwen die in de salon waren bevestigen haar verhaal. Van de verdwenen portemonnee wisten ze niets. Meneer Goh zou alleen 70 euro voor zijn gezichtsbehandeling hebben betaald.

Lees ook:Van Royen: ‘Seks Thailand viel me vies tegen’
Lees ook:Militaire juntaleider Myanmar naar China
Lees ook:Maleisiër aangeklaagd voor uitbuiting
Lees ook:Gevangenisstraf in mensenhandelzaak
Lees ook:Verkeerde borst bij Maleisische vrouw geamputeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.