Categorie: "Mode & Lifestyle"

Vanaf oktober in Singapore: Mulberry mega store

Beeld: Singapore Tourism Board

Voor wie geen genoeg krijgt van de prachtige tassen van Mulberry is er goed nieuws: Mulberry zal in oktober een nieuwe winkel openen in de Mandarin Gallery in Singapore.

Ok, er waren al twee Mulberry-winkels in Singapore, maar echt, deze wordt anders… De vestiging in de Manderin Gallery, een luxe shopping maal op Singapore’s winkelstraat Orchard Road, wordt namelijk de grootste winkel van het merk tot nu toe en zal een aantal zeer zeldzame en dus gewilde tassen verkopen, waaronder een felroze geitenleren exemplaar.

Begin maar vast met sparen!

Cirque du Soleil in Singapore

Cirque du Soleil treedt nog tot en met 5 augustus op in Singapore’s Indoor Stadium met zijn spectaculaire show Saltimbanco. In dit moderne circus verbeelden kleurig geklede acrobaten het leven in de grote stad in al zijn vormen, van de hoge wolkenkrabbers tot het drukke verkeer en de inwoners van de stad.

Kaartjes kosten tussen de S$88 en S$148 en zijn te koop via de website www.sistic.com.sg.

Meer informatie: www.cirquedusoleil.com

 

H&M opent dit najaar in Kuala Lumpur

Eind september is het zover voor shoppers in Kuala Lumpur; dan krijgen ook zij hun eigen Hennes & Maurits. Tot nu toe moesten Maleisische winkelliefhebbers nog de grens over om hun nieuwe garderobe bij H&M in te slaan, want in Singapore opende de winkel een jaar eerder al zijn deuren.

De winkel in Kuala Lumpur zal zowel heren- als dameskleding verkopen. Ook accessoires, waaronder de lijn ontworpen door Anna Dello Russo, zullen er volop verkrijgbaar zijn.

ESPA opent luxe spa in Singapore

Toe aan een dagje ultiem ontspannen? Dat kan vanaf vandaag in Singapore’s nieuwste spa, ESPA.

ESPA is een internationale keten van luxe spa’s en de vestiging in Singapore, de grootste van Azië, is te vinden op het eilandje Sentosa ten zuiden van de stad. Om niet te vergeten dat je op een eiland zit, heb je vanuit de tuinen en buitenzwembaden een prachtig uitzicht op de zee.

De luxe spa is de eerste in Singapore met een hammam, een traditioneel Turks bad met een domvormig plafond, waar je kunt genieten van verschillende hammam-behandelingen. Ook voor andere beauty-behandelingen en massages kun je bij ESPA terecht. Allemaal uitgevoerd met ESPA’s eigen productlijn met natuurlijke ingrediënten.

Een dagje te kort? Boek dan een overnachting in een van de villa suites – met privé-zwembad.

Meer weten? http://www.rwsentosa.com/language/en-US/ESPA

COUNT DOWN – De vijf beste shopping malls van Singapore


Marina Bay Sands. Beeld: Elske Swets

Singapore’s nationale obsessie is winkelen. Of de vele enorme shopping malls daarvan oorzaak of gevolg zijn, is niet duidelijk. Wel staat buiten kijf dat je het beste naar Singapore kunt komen met een lege koffer.

 

Maar waar te beginnen met je shopping spree in de Lion City? Om je wegwijs te maken en je te helpen bij je keuze, deze top vijf van Singapore’s beste winkelcentra.