Nieuw in Singapore: iPad-verhuur voor toeristen

Singapore legt zijn bezoekers graag in de watten. Het is er altijd schoon en keurig opgeruimd, je vindt er misschien wel het lekkerste en meest veelzijdige eten ter wereld en er wordt veel georganiseerd op cultureel gebied.

Sinds kort is er iets nieuws toegevoegd aan het toeristenaanbod; voor S$30 (19 EUR) per dag reserveer je op de website www.touristpads.com een iPad, die persoonlijk wordt afgeleverd bij je hotel of op het vliegveld van Singapore.

Met je geleende iPad heb je overal in de stad onbeperkt internetverbinding en kun je gebruik maken van veel verschillende apps. Naast welbekende klassiekers als Skype, Twitter en Instagram, staan er veel locale apps op de iPad met informatie over bijvoorbeeld toeristenattracties, leuke eetadresjes in de stad en openbaar vervoer.

Lees ook:Leger Singapore krijgt 8000 iPads
Lees ook:REVIEW – Okawati Hotel in Ubud, Bali
Lees ook:Kinderen uit Singapore krijgen een Ipad van school
Lees ook:RECEPT – Singapore Sling Cocktail
Lees ook:Vietnam in twee weken

4 reacties op “Nieuw in Singapore: iPad-verhuur voor toeristen

 1. Panama

  De sushi kan naar smaak worden gedoopt in sojasaus die in Japan bij vrijwel elk gerecht wordt geserveerd. Een andere bij sushi veel geserveerde smaakmaker is wasabi , een zeer scherpe, op mierikswortel gelijkende groene mosterdachtige pasta. Naar wens kan deze met de sojasaus gemengd worden. Overigens wordt door sommige koks ook al tijdens de bereiding wasabi toegevoegd aan de sushi.

    /  
 2. silver price

  Singapore is het kleinste land van Zuid-Oost Azië. Het land beslaat een groep eilanden die van Indonesië gescheiden wordt door de Straat van Singapore. Het hoofdeiland, Singapore is het een dam in het noorden en een brug in het noordwesten verbonden aan het vasteland. De laatste jaren wordt het toerisme een steeds belangrijker factor in de Singaporese economie. De toeristenindustrie, sterk bevorderd door de Singapore Tourist Promotion Board, lokt veel bezoekers naar het eiland. Singapore is een druk bebouwde stad, wat te zien valt aan de vele wolkenkrabbers. Winkelen kan men uitstekend hier, er zijn verschillende grote shoppingmalls te vinden.

    /  
 3. silver price

  Sinds kort is er iets nieuws toegevoegd aan het toeristenaanbod; voor S$30 (19 EUR) per dag reserveer je op de website http://www.touristpads.com een iPad, die persoonlijk wordt afgeleverd bij je hotel of op het vliegveld van Singapore.

    /  
 4. gold price

  Voor het beantwoorden van specifieke vragen maakte Siri tot nu toe voornamelijk gebruik van de database van zoekmachine Wolfram Alpha. Daar zijn nu een aantal andere databases aan toegevoegd voor filmfeitjes, restaurant-suggesties en -reservaringen en een aantal sportdatabases. Ook is het eindelijk mogelijk om buiten de V.S. (dus ook in Nederland) lokaal te zoeken via Siri.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.