Vanaf oktober in Singapore: Mulberry mega store

Beeld: Singapore Tourism Board

Voor wie geen genoeg krijgt van de prachtige tassen van Mulberry is er goed nieuws: Mulberry zal in oktober een nieuwe winkel openen in de Mandarin Gallery in Singapore.

Ok, er waren al twee Mulberry-winkels in Singapore, maar echt, deze wordt anders… De vestiging in de Manderin Gallery, een luxe shopping maal op Singapore’s winkelstraat Orchard Road, wordt namelijk de grootste winkel van het merk tot nu toe en zal een aantal zeer zeldzame en dus gewilde tassen verkopen, waaronder een felroze geitenleren exemplaar.

Begin maar vast met sparen!

Lees ook:REVIEW – PS Café – Dempsey Hill, Singapore
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste shopping malls van Singapore
Lees ook:Maleisië pakt beruchte dierensmokkelaar op
Lees ook:Formule 1 Singapore Grand Prix
Lees ook:H&M opent dit najaar in Kuala Lumpur

4 reacties op “Vanaf oktober in Singapore: Mulberry mega store

 1. gold account

  In de lente start de verkoop van Mulberry accessoires in enkele van de Amerikaanse Neiman Marcus stores. In dezelfde periode gaat de verkoop van de Mulberry womenswear van start in de filialen van Bergdorf Goodman. In oktober is de eerste in-store-shop van Mulberry geopend door Club 21, de Aziatische partner van de Group. In de komende zes maanden worden nog winkels geopend in Singapore en Bangkok. Recent is in Tokyo in een Maruzen-store een Mulberry winkel geopend en binnenkort wordt de opening van een winkel in de Japanse hoofdstad verwacht in een Isetan-store.

    /  
 2. gold price

  Werken als expat in Azië staat garant voor hard werken en veel uren maken, wordt vaak gezegd. Toch ervaart maar liefst 62 procent van de expats in Thailand een verbetering in hun work-life balance sinds hun verhuizing naar ‘het land van de glimlach’.

    /  
 3. silver price

  Ok, er waren al twee Mulberry-winkels in Singapore, maar echt, deze wordt anders… De vestiging in de Manderin Gallery, een luxe shopping maal op Singapore’s winkelstraat Orchard Road, wordt namelijk de grootste winkel van het merk tot nu toe en zal een aantal zeer zeldzame en dus gewilde tassen verkopen, waaronder een felroze geitenleren exemplaar.

    /  
 4. las artes

  Ok, er waren al twee Mulberry-winkels in Singapore, maar echt, deze wordt anders… De vestiging in de Manderin Gallery, een luxe shopping maal op Singapore’s winkelstraat Orchard Road, wordt namelijk de grootste winkel van het merk tot nu toe en zal een aantal zeer zeldzame en dus gewilde tassen verkopen, waaronder een felroze geitenleren exemplaar.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.