REVIEW – Casaviva, een prachtige villa op Bali

bron: http://casavivabali.com

Op zoek naar een mooi vakantiehuis voor jezelf en je vrienden? Of een relaxte villa voor een familievakantie?

Zoek niet verder en boek Casaviva op Bali.

 

In deze prachtige, moderne villa vind je vier ruime slaapkamers met ieder hun eigen badkamer. Buiten, aan de rand van je eigen zwembad mét seaview, vind je een sfeervolle overdekte patio waar je heerlijk kunt luieren en kunt genieten van een lekkere Indonesische maaltijd of een ontbijt naar keuze. Alles wordt voor je bereid door een Balinese kok, wiens kookkunsten bij de prijs zijn inbegrepen!

Sinds kort is er ook Casaviva 2, een iets ruimere villa met vijf slaapkamers, meteen naast zijn oudere broertje. Hoewel Casaviva 2 het zeezicht van de andere villa mist, is hij minstens net zo sfeervol en is prachtig ingericht met veel natuurlijke materialen.

De villa’s liggen in het zuiden van Bali, in de buurt van de indrukwekkende 100o jaar oude Uluwatu-tempel en slechts 20 minuten rijden van het vliegveld. Ook de stranden in de buurt van de villa’s zijn de moeite waard; je kunt kiezen uit verschillende opties – van rustig tot toeristisch en van perfecte golfsurfgebieden tot idyllische witte zandstranden. Kortom, Casaviva is de perfecte basis voor het verkennen van Bali… Als je jezelf zover kunt krijgen de paradijselijke villa voor even te verlaten in elk geval!

Meer informatie: http://casavivabali.com

Lees ook:REVIEW – Siripanna Villa Resort & Spa in Chiang Mai, Thailand
Lees ook:ESPA opent luxe spa in Singapore
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf mooiste stranden van Bali
Lees ook:Sumatraanse tijger dood boer
Lees ook:REVIEW – Okawati Hotel in Ubud, Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.