Moeder van achtergelaten vliegtuig-baby gevonden

De moeder van de baby die vorige week achter werd gelaten in een vliegtuig, is gevonden. Dat hebben Filipijnse onderzoekers bekend gemaakt. De vrouw heeft toegegeven dat ze tijdens de vlucht is bevallen. Na de geboorte liet ze de baby achter in een vuilniszak. Ze zegt dit gedaan te hebben omdat ze door haar werkgever is verkracht.

De baby werd zondag door een schoonmaker  gevonden in een vuilniszak. Het jongetje was gewikkeld in toiletpapier, bedekt met bloed en zat zelfs nog vast aan de placenta. Als het kind slechts enkele minuten later was gevonden was het overleden. De autoriteiten wisten de moeder op te sporen, omdat haar naam om de passagierslijst stond. Zij had dicht bij het toilet gezeten en op haar stoel waren bloedvlekken gevonden.

De moeder heeft verklaard dat ze als dienstmeid in Quatar werkte waar ze door haar werkgever verkracht is. Haar werkgever had haar naar huis gestuurd. Ze heeft de baby achtergelaten, omdat ze bang was voor de reactie van haar familie.  Ze heeft inmiddels foto’s van de baby gezien en wil graag met hem herenigd worden. Of dit ook gaat gebeuren is nog de vraag, want de vrouw kan vervolgd worden voor het in de steek laten van haar kind.

Lees ook:Filipijn pleegt vermoedelijk zelfmoord op vliegtuigtoilet
Lees ook:Baby gedumpt in vliegtuig
Lees ook:Moeder wil baby met 12 vingers en 14 tenen in Guiness-boek
Lees ook:Moeder wil schoonzoon castreren
Lees ook:Filipijnse aangezet tot misbruik door Amstelvener

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.