De Indonesische Keuken: Gado Gado

Typisch Indonesisch rijsttafelgerecht: Gado Gado.
Met deze ingrediënten en het filmpje moet je een heel eind komen.
Selemat Makan oftwel eet smakelijk!

Dit heb je nodig voor 4 personen:
- 250 gram Kankoeng,
- 250 gram Katjang pandgang,
- 1 komkommer,
- 1 tomaat,
- 3 uien,
- 1/3 eetlepel laos,
- pindakaas,
- 1 1/2 eetlepel basterdsuiker,
- zout,
- 1/2 eetlepel djahe,
- 250 gram tauge,
- 1 ei,
- 1 tahoe,
- lombok,
- tamarinde,
- kroepoek emping.

Kijk voor de bereiding van dit recept hier.

Lees ook:RECEPT – De lekkerste nasi goreng
Lees ook:RECEPT – Indonesische Rendang
Lees ook:Thaise soep: Tom Yam Kung
Lees ook:De Indonesische keuken: Babi Ketjap
Lees ook:RECEPT – Indonesische spekkoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.