De Indonesische keuken: Babi Ketjap

Babi staat voor varkensvlees. Dit Indonesische gerecht is makkelijk te maken en staat bekend om zijn intense smaakbeleving. Dit heb je nodig:

  • 500 gram hamlappen,
  • 5 sjalotten,
  • 2 teentjes knoflook,
  • 1 rode lombok,
  • 1 vingerlengte djah? of 2 theelepel gemberpoeder,
  • zout,
  • peper,
  • sap van 1/2 citroen,
  • mespunt suiker,
  • 2 eetlepels ketjap

En zo maak je het:

Lees ook:RECEPT – De lekkerste nasi goreng
Lees ook:Thaise soep: Tom Yam Kung
Lees ook:RECEPT – Indonesische Rendang
Lees ook:RECEPT: Thaise mangosalade
Lees ook:De Thaise keuken: Papaya Salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.