Laonees vermoord zwangere vrouw voor loterij

Laonees vermoord zwangere vrouw voor loterij (Foto: Luigizanasi)

Dit is wel heel luguber. Een man uit de noordoostelijke provincie Xieng Khuang in Laos heeft zijn zwangere vrouw vermoord. Hij wilde de foetus gebruiken als geluksamulet. Niet voor een spirituele reden, maar een materiéle: hij hoopte zo de loterij te winnen. De man ging op 3 januari met zijn vrouw de bossen in. Daar zou hij haar van achteren hebben aangevallen en vermoord hebben met een bijl.

De politie zei dat de man van de drie maanden oude foetus een zogenoemde ‘louk lord’ maken. Met dit amulet zou hij met de goden kunnen praten en zou hij ze de winnende loterijcijfers kunnen vragen. De man wil niet vertellen waar hij de foetus heeft gelaten of dat iemand hem heeft geholpen die alsnog het amulet maakt.

Lees ook:Nederlander vermoord op Java
Lees ook:Moord Vietnamese journalist opgelost: echtgenoot bekend
Lees ook:Filipijn pleegt vermoedelijk zelfmoord op vliegtuigtoilet
Lees ook:Hondenaanval op Maleisië wordt Ierse man fataal
Lees ook:Gokverslaafde zet eigen ontvoering in scene voor gokgeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.