Moord Vietnamese journalist opgelost: echtgenoot bekend

De moord op een Vietnamese journalist, is opgelost. Op 20 januari werd de 50-jarige Le Hoang Hung overgoten met bezine en in brand gestoken. Zijn echtgenote heeft tegenover de politie bekend dat zij daarvoor verantwoordelijk is. Zijn collega’s waren bang dat hij vermoord was vanwege zijn artikelen.

Zondag werd de vrouw van de verslaggever opgepakt. Ze heeft bekend haar man vermoord te hebben en dat ze gokverslaafd is. Volgens de politie heeft ze 1 miljard Vietnamese dong (omgerekend bijna 35 duizend euro verloren bij een twintigtal tripjes naar Cambodja. Lokale media meldt dat ze haar man gevraagd had hun huis te verkopen, maar dat hij dit niet wilde doen.

Lees ook:Maleisie heeft ambitieuze plannen
Lees ook:Ruim 700 duizend condooms gestolen in Maleisië
Lees ook:Megafraudeur Clemens K. krijgt vijf jaar cel
Lees ook:Anti-drugsoperatie Thailand: 21 duizend mensen opgepakt
Lees ook:Man mishandeld in Singapore voor weigeren betaalde seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.