Bridget en Johnny uit elkaar na vakantie Bali

Bridget en haar Johnny zijn na hun vakantie op Bali uit elkaar (Foto: iCaz)

Bali heeft tortelduifjes Bridget Maasland en Johnny de Mol geen goed gedaan. De twee zijn uit elkaar. Bekenden zeggen dat het ‘op vakantie op Bali waar Johnny zijn verjaardag vierde het helemaal mis is gegaan.’ Ze zouden knallende ruzie hebben gehad tijdens een diner. Dat liep zo hoog op dat er geen redden meer aan was.

Maasland is na de ruzie meteen naar Nederland gevlogen. Ze zou eigenlijk met Johnny meegaan naar Australië om zijn halfzus Danielle van ’t Schip op te zoeken. Bekenden denken dat de relatie van het kersverse showbizzstel niet meer te lijmen is. ’Daarvoor is het meningsverschil te hoog opgelopen.’

De Mol is gisteren weer teruggekomen in Nederland. Vandaag zouden de twee allebei aanwezig zijn op een evenement in de Beekse Bergen, maar Bridget heeft vanwege de breuk afgezegd.

Lees ook:Bridget Maasland mist verjaardag vriend
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf mooiste stranden van Bali
Lees ook:Stemmen tellen in Myanmar begonnen
Lees ook:BN’ers vragen met commercial aandacht voor Myanmar
Lees ook:Bali kampt met hondsdolheid-epidemie

2 reacties op “Bridget en Johnny uit elkaar na vakantie Bali

  1. Reizenservice

    De meeste relaties komen tijdens een vakantie sterk onder druk te staan,dat is gebleken uit meerdere onderzoeken.Tijdens een vakantie ben je n.l 24 uur bij elkaar en dan moet geven en nemen en dat was bij hun blijkbaar niet mogelijk.

    Kan Briged weer op zoek naar een vent.

      /  
  2. Manon Huisman

    Dat is zeker zo, maar je zou toch denken dat ze daar wel tegen kunnen? Ze nemen ook een serie samen op, dan ben je ook (bijna) dag en nacht bij elkaar. Wat de precieze reden is, is helaas nog steeds niet duidelijk.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.