Voordringen kost Filipijnse vrouw miljoenenjackpot

Voordringen is nergens goed voor blijkt maar weer eens uit dit verhaal. Een ongeduldige vrouw op de Filipijnen die voordrong bij een loterijwinkel liep 12 miljoen euro mis. De man die haar voor liet gaan ging er met de jackpot vandoor. Het is de hoogste loterijprijs die ooit is uitgekeerd op de Filipijnen. 

De winnaar is een 60-jarige Filipijn die in Amerika woont. Hij was op vakantie in zijn geboorteland en kocht voor de lol in een duty-free winkel een lottokaartje. Uit privacy-overwegingen is zijn naam niet bekend gemaakt. Al wachtende in de rij, drong de vrouw plotseling voor. Ze wilden allebei spelen met getallen die door een computer worden gekozen, waardoor de vrouw naast de prijs greep. Had ze netjes op haar beurt gewacht dan was zij de gelukkige winnaar geweest, aangezien de getallen van eigenaar zijn gewisseld.  

De jackpot in de loterij was zo hoog, omdat die sinds mei niet meer is gevallen. De man weet nog niet wat hij met zijn prijs gaat doen. Hij is van plan terug te keren naar de Filipijnen om daar te genieten van zijn pensioen. Met 12 miljoen euro kan hij daar als een koning leven.

Lees ook:Vlucht Singapore-Amsterdam maakt tussenlanding voor zieke zwangere vrouw
Lees ook:Van Royen: ‘Seks Thailand viel me vies tegen’
Lees ook:Trilogie Indonesië wint Sundance-prijs
Lees ook:Deense ontwerpt rampenbestendig dorp Filipijnen
Lees ook:Opnieuw grote schildpaddenvangst Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.