Formule 1 Singapore Grand Prix

Formule 1 fan of niet, Singapore is the place to be van 21 tot en met 23 september 2012. De stad stroomt die dagen vol met bezoekers die gewapend met oordoppen, een camera en zonnebrandcrème genieten van de voorbijrazende auto’s en vooral van al het spektakel er omheen.

 

De muziekoptredens tijdens de Singapore grand prix zijn namelijk fenomenaal. Ook voor dit jaar staan er weer een aantal grote namen op planning. Zo staat de Amerikaanse rockband Maroon 5 op zaterdag 22 september 2012 het enorme buitenpodium midden in de stad. Een optreden dat je niet wilt missen, want er is niets zo mooi als tussen de enorme wolkenkrabbers met je blote voeten in het gras en een biertje in je hand te genieten van ‘Moves Like Jagger’ en andere Maroon 5 hits.

 

Een andere grote naam die dit jaar naar Singapore komt, is de zangeres Katy Perry. Zij zal de grand prix met haar slotconcert op zondag 23 september 2012 spectaculaire wijze afsluiten.

 

De leukste kaarten voor de Singapore Grand Prix zijn de driedaagse Walkabout-tickets (vanaf S$ 178). Hiermee heb je toegang tot het grootste deel van de optredens, kun je rondlopen langs het circuit en vanaf verschillende locaties de race zien. Insider tip: Probeer het dak van het Esplanade-theater. Maar weinig mensen weten dat je vanaf hier perfect zicht op het circuit hebt – niet onbelangrijk, vlakbij een goede bocht zodat je ook daadwerkelijk iets ziet – en bovendien serveert de rooftopbar Orgo die zich op een gedeelte van dit dak bevindt hapjes en drankjes.

 

Kaartjes voor de Formule 1 Singapore Grand Prix kunnen gekocht worden op de website: www.singaporegp.sg.

Lees ook:Forever 21 opent flagship store in Mid Valley Megamall Kuala Lumpur
Lees ook:Mariah Carey valt tijdens optreden in Singapore
Lees ook:ESPA opent luxe spa in Singapore
Lees ook:REVIEW – Siripanna Villa Resort & Spa in Chiang Mai, Thailand
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste rooftopbars van Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.