REVIEW – Siripanna Villa Resort & Spa in Chiang Mai, Thailand

Elephant Nature Park. Beeld: Elske Swets

Soms is het helemaal niet zo’n gekke keuze om een hotel iets buiten de stad te zoeken. Het Siripanna Villa Resort & Spa in Chiang Mai in Noord-Thailand, is daarvan een goed voorbeeld.

 

Het is een prachtig, niet al te groot resort met heerlijke ruime kamers en een prachtig zwembad. Ideaal dus voor wie de stad en de omgeving wil verkennen maar daarnaast ook behoefte heeft aan een beetje luieren in de zon.

Tuktuks rijden er af en aan en het hotel belt er graag een voor je als je de stad in wilt. Een kwartiertje heerlijk uitwaaien en vanaf de achterbank van het uitzicht genieten en je bent midden in de stad. Kortom de perfecte mix van rust, ruimte en natuur aan de ene kant en een bruisende stad met prachtige tempels aan de andere kant.

 

Ben je in Chiang Mai? Vergeet dan niet ook een dagje naar het Elephant Nature Park te gaan. Een van de weinige plaatsen in Thailand waar olifanten goed behandeld worden en waar mishandelde en zieke olifanten worden verzorgd. Je kunt er met gemak een dag doorbrengen met het voeren en knuffelen van de enorme beesten en helpen om ze te wassen in de rivier. Een onvergetelijke ervaring!

 

Meer informatie over het Siripanna Villa Resort & Spa vind je hier: http://www.siripanna.com

Meer over het Elephant Nature Park hier: www.elephantnaturepark.org

Lees ook:REVIEW – Casaviva, een prachtige villa op Bali
Lees ook:TUI Nederland stopt met olifantexcursies in Thailand
Lees ook:ESPA opent luxe spa in Singapore
Lees ook:De mooiste plek voor een high tea in Kuala Lumpur
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste rooftopbars van Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.