De beste budget airlines van Zuidoost-Azië

Eén van de grootste voordelen van een vakantie in Zuidoost-Azië is dat reizen relatief goedkoop is. Er zijn veel budgetvliegmaatschappijen, waar je zelfs een paar dagen voor vertrek nog voordelig een regionale vlucht kunt boeken en de kwaliteit is over het algemeen prima.

Om je op weg te helpen in het land der budgetvluchten en ervoor te zorgen dat je zonder moeite de goedkoopste vluchten vindt, hierbij een overzicht van je beste opties.

 

Air Asia is één van de bekendste maatschappijen in de regio en vliegt van en naar veel verschillende bestemmingen, een belangrijke naam om te onthouden dus! Ze zijn officieel gevestigd in Kuala Lumpur en het grootste deel van de aangeboden vluchten vertrekt dan ook vanaf deze stad, of maakt er een tussenstop. Ook vanuit Singapore vliegt Air Asia rechtstreeks naar veel zonnige oorden.

http://www.airasia.com

JetStar is ook een grote speler. Deze dochtermaatschappij van het Australische Qantas biedt veel vluchten van en naar Australië, maar daarnaast ook heel veel in Zuidoost-Azië.

http://www.jetstar.com

Tiger Airways, gevestigd in Singapore, is een goede optie voor vluchten van onder andere Singapore naar diverse steden in Maleisië, de Filipijnen en Thailand. Ze hebben een reputatie om nogal eens te laat te vertrekken, maar hé, dan vlieg je wel voor een prikkie!

http://www.tigerairways.com

Scoot is nieuw en is de budgettak van Singapore Airlines. Momenteel biedt Scoot nog maar een paar vluchten binnen Zuidoost-Azië, maar houd hun website in de gaten, want er komt meer aan.

http://www.flyscoot.com

Vietnam Airlines is strikt genomen geen budgetmaatschappij, maar voor binnenlandse vluchten in Vietnam zijn ze vaak je beste optie. De prijzen zijn vergelijkbaar of zelfs lager dan die van de budgetmaatschappijen en de service is een stuk beter – eindelijk weer een gratis maaltijd en drankje aan boord!

http://www.vietnamairlines.com

Lees ook:Vietnam Airlines vliegt vaker op Europa
Lees ook:Welkom op Zuidoost-Azië.blog.nl!
Lees ook:Air Asia vliegt vanaf februari naar Parijs
Lees ook:Singapore Airlines heeft de beste cabin-crew
Lees ook:Vietnam Airlines koopt acht Boeing-Dreamliners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.