COUNT DOWN – De vijf beste rooftopbars van Bangkok

Zonsondergang vanaf de Moon Bar. Beeld: Elske Swets

Op hoog niveau genieten van Bangkok doe je in één van de vele rooftopbars. Met een adembenemend uitzicht, een verfrissend briesje en de lekkerste hapjes en drankjes, is het daar goed vertoeven.

 

Om je wegwijs te maken in de urban jungle der rooftopbars, vind je hier een overzicht van de mooiste exemplaren.

5. Centara Grand: Red Sky. Op de 55e verdieping van het Centara Grand Hotel in het Central World winkelcentrum, vind je Red Sky. In deze urban bistro eet je bistro-klassiekers als mosselen en steak frites. Ook vind je er een wijn- en een martinibar.
http://www.centarahotelsresorts.com/cgcw/redsky.html

 

4. Long Table is een hippe bar annex restaurant met een geweldig uitzicht over de wijk Sukhumvit en heerlijke Thaise gerechten met een moderne twist. De naam Long Table dankt dit etablissement aan de lange tafels (joh!) waaraan gasten gezamenlijk kunnen zitten en die zorgen voor een gezellige sfeer.
http://www.longtablebangkok.com

 

3. Millennium Hilton: Three Sixty is een populaire hang-out voor Bangkok’s jetset. Deze chique lounge bar doet zijn naam eer aan met een fantastisch uitzicht van 360 graden over de stad.
http://www.bangkok.com/millenniumhilton/dining.htm

 

2. Lebua: Skybar & Sirocco, Distil en Breeze. Het boetiekhotel Lebua in de gigantische State Tower biedt maar liefst vier mogelijkheden voor een borrel of diner op grote hoogte. Sirocco op de 63e verdieping serveert Mediterrane gerechten en bij de Skybar ernaast geniet je van heerlijke drankjes en panoramisch uitzicht over de stad en de Chao Phraya river. Een verdieping hoger vind je Distil met zijn eigen oesterbar en iets lager, op de 52e verdieping, vind je Breeze, waar je goed Aziatisch eet.
http://www.lebua.com/en/the-dome-dining/sky-bar-bangkok/

 

1. Banyan Tree: Vertigo & Moon Bar. Op het dak van het Banyan Tree Hotel vind je het restaurant Vertigo en ernaast de Moon Bar. Het uitzicht vanaf de 61e verdieping van deze prachtige locatie is overweldigend en de cocktails smaken er heerlijk.
http://www.banyantree.com/en/bangkok/experience_the_resort/dining/vertigo_and_moon_bar

 

 

Lees ook:REVIEW – ViaVia in Jogjakarta, Java
Lees ook:REVIEW – Flutes at the Fort, Singapore
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste shopping malls van Singapore
Lees ook:Pollen @ Gardens by the Bay, Singapore
Lees ook:Friends in Phnom Penh, Cambodja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.