Fietsen met Ko in Bangkok

Beeld: Elske Swets

Ga je naar Bangkok? Plan dan sowieso een fietstocht met de Nederlander Ko van Kessel, een unieke manier om de Thaise hoofdstad te verkennen.

Van een bijzondere buurttempel en de drukke, kronkelende steegjes van Chinatown tot de laatste plantage van centraal Bangkok, Ko van Kessel en zijn team laten je per fiets het echte Bangkok zien.

 

Alle fietstochten starten in het Grand China Princess Hotel, waar ook het kantoortje van Ko van Kessel zit. Dit hotel bevindt zich midden in Chinatown, dus je fietstocht begint meteen goed met veel gekronkel door kleine steegjes waar je het echte lokale leven in Bangkok tegenkomt en waar je vrolijk begroet wordt door de buurtbewoners.

Halverwege de fietstocht worden de fietsers en hun rijwielen in een longtailboot geladen, zodat je de stad ook vanaf het water kunt bewonderen. Al met al een memorabele ervaring, die je niet wilt missen tijdens een bezoek aan Bangkok!

Naast fietstochten, biedt Ko van Kessel ook wandelingen en boottochten aan. Meer informatie vind je op zijn website: www.kovankessel.com.

 

Lees ook:REVIEW – Siripanna Villa Resort & Spa in Chiang Mai, Thailand
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste rooftopbars van Bangkok
Lees ook:REVIEW – Okawati Hotel in Ubud, Bali
Lees ook:Lekker vrolijk je kist in
Lees ook:Vijftien doden bij hotelbrand Filipijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.