Eurlings op werkbezoek in Singapore

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat gaat van 5 tot en met 10 september op werkbezoek in Singapore. Daarnaast zal de demissionair minister ook een werkbezoek afleggen aan Shanghai en Hong Kong.

De minister bezoekt de landen samen met een een bedrijvendelegatie bestaande uit 32 toonaangevende Nederlandse instellingen en bedrijven uit de transport- en logistiek sector. Het werkbezoek is bedoeld om de bestaande handelsrelatie te verstevigen. Ook wordt gekeken hoe Nederland kan bijdragen op het gebied van logistiek en transport in dit dynamische deel van Oost-Azie.

Lees ook:KLM schrapt vluchten naar Bali vanwege aswolk
Lees ook:Speciaal reservaat voor haaien in Indonesie
Lees ook:Driekwart Thailand staat blank: 9 doden
Lees ook:RMS verliest opnieuw kort geding: Wirajuda niet opgepakt
Lees ook:Aboutaleb in februari naar Indonesië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.