44-jarige Belg in Thailand gearresteerd voor pedofilie

De Belgische krant De Standaard schrijft dat een 41-jarige Belg in Thailand is opgepakt voor pedofilie.  Volgens de Thaise pers had de man in zijn appartement zeker drie minderjarigen misbruikt. Via een handlanger kreeg de man voor 24 euro een jongen geleverd.

Een 21-jarige Thai, die ook gearresteerd is, zocht de jongetjes voor de man en kreeg 24 euro per jongen. De twee zouden hun zaken bespreken in café’s in Chiang Mai, waar de Belg aan de hand van foto’s zijn slachtoffers uitkoos.

De zaak kwam aan het licht nadat een 13-jarig jongen een klacht indiende tegen de Belg. Een Thaise politiewoordvoerder denkt dat de man onderdeel is van een groter netwerk van mensenhandelaars. In april werden een Brit en twee Thai opgepakt die tot dezelfde bende zouden horen.

In het noorden van Thailand zijn al langer kinderhandelaars actief die (vaak dakloze) kinderen naar huizen lokken, misbruiken en zelfs verkopen aan toeristen.

Lees ook:Fransman in Cambodja veroordeeld voor misbruik
Lees ook:Thaise lerares veroordeeld voor geven van borstvoeding
Lees ook:In Thailand opgepakte Belgische fotojournalist vrijgelaten
Lees ook:Boeddha-tatoeages verboden in Thailand
Lees ook:Moeder wil schoonzoon castreren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.