Vietnam Airlines vliegt vaker op Europa

Goed nieuws voor toeristen: Vietnam Airlines gaat vaker op Europa vliegen. Helaas niet Nederland, maar wel naar buurlanden Duitsland en Frankrijk. Eind deze maand gaat de vliegmaatschappij vaker vliegen naar Parijs, Frankfurt en naar Moskou.  

Vietnam Airlines gaat nu elf keer vanaf Parijs de Gaulle naar Vietnam vliegen in plaats van acht keer per week. Vijf vluchten gaan rechtstreeks naar Hanoi. De overige zes naar Ho Chi Minh Stad. 

Tussen Frankfurt en Vietnam wordt slechts een keer extra vlucht toegevoegd. Nu wordt er zeven in plaats van zes keer naar Vietnam gevlogen. Vier keer naar Hanoi en drie keer naar Ho Chi Minh Stad. Ook Moskou krijgt er een vlucht bij.

Vietnam Airlines is sinds juni lid van ht SkyTeam-alliantie. Air France-KLM, Delta Airlines en Alitalia horen bij deze groep.  Hierdoor is mogelijk dat Nederlandse passagiers met KLM naar Frankfurt vliegen waar hun vlucht aansluit op een lijndienstvlucht van Vietnam Airlines.

Lees ook:Vietnam in twee weken
Lees ook:21 passagiers Vietnam Airlines lichtgewond door turbulentie
Lees ook:AirAsia breidt uit naar de Filipijnen
Lees ook:Air France vliegt vanaf 2011 naar Cambodja
Lees ook:KLM annuleert vluchten naar Jakarta vanwege Merapi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.