REVIEW – Flutes at the Fort, Singapore

Flutes at the Fort is zo’n restaurant dat ongevoelig is voor trends en dat altijd een goede keuze is, of je nou op zoek bent naar een locatie voor een weekendbrunch, een zakenlunch of een romantisch diner. De kwaliteit van het eten en de wijnen, veelal Australisch, is er altijd goed en de locatie is betoverend.

 

Het restaurant ligt namelijk aan de rand van Fort Canning Park, in een prachtige koloniale black & white house – de enige in Singapore’s Central Business District. De grote veranda is de perfecte plek om je diner bij Flutes at the Fort the beginnen met een glas goede wijn, maar dankzij de grote ramen kun je ook binnen van het mooie uitzicht op het park genieten.

 

De gerechten bij Flutes at the Fort zijn op moderne Australische leest geschoeid en ook de verse seizoensingrediënten worden van the land down under geïmporteerd. De beste manier om te genieten van een diner bij Flutes is door het Chef’s Table menu te proberen, desgewenst met een bijpassend wijnmenu. Wie liever a la carte eet, moet zeker de gegrilde Sint Jacobsschelpen als voorgerecht proberen. Carnivoren zullen genieten van de heerlijk malse Cape Grim Beef Tenderloin.

 

Voor zakelijke bezoekers heeft het restaurant van maandag tot vrijdag een lunchmenu en sinds kort is er ook elke zaterdag en zondag een brunch met onder andere heerlijke Eggs Benedict.

 

www.flutes.com.sg

Lees ook:De mooiste plek voor een high tea in Kuala Lumpur
Lees ook:REVIEW – PS Café – Dempsey Hill, Singapore
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste rooftopbars van Bangkok
Lees ook:REVIEW – Restaurant Mozaic in Ubud, Bali
Lees ook:COUNT DOWN – de vijf beste gerechten uit Singapore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.