REVIEW – Restaurant Mozaic in Ubud, Bali

Zodra je Mozaic binnenkomt via de authentieke Balinese poort, weet je dat je goed zit. Het interieur van het restaurant is een mooie mix van traditionele Balinees vermengd met moderne elementen.

 

Blijf echter niet te lang binnen zitten, want de echte charme van dit restaurant is de grote, tropische tuin waar je romantisch dineert tussen de zacht verlichte bomen.

 

Net als het interieur is ook de keuken een mix van moderne Franse fushion met Aziatische elementen. Mozaic’s menu veranderd zeer regelmatig op basis van de verse producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Chefkok Chris Salans’ tasting menus van zes gangen vormen een kakofonie van prachtige kleuren, de meest verse seizoensingrediënten en verfijnde smaken, die worden versterkt door goede bijpassende wijnen, die al meerdere malen geprezen werden door de Wine Spectator met een Award of Excellence.

 

Sinds Mozaic’s opening in 2001 zijn de kritieken sowieso lovend over het restaurant. Het is het enige restaurant in Indonesië dat een plaatsje heeft weten te bemachtigen in San Pellegrino’s beroemde top 100 van ’s werelds beste restaurants.  Kortom voor de ultieme gastronomische en romantische ervaring tijdens je verblijf op Bali, is een avond bij Mozaic zeer de moeite waard!

 

www.mozaic-bali.com 

Lees ook:REVIEW – Flutes at the Fort, Singapore
Lees ook:Pollen @ Gardens by the Bay, Singapore
Lees ook:Friends in Phnom Penh, Cambodja
Lees ook:Nieuwe Merapi-uitbarsting eist 77 levens
Lees ook:Vrouw eerste premier van Singapore overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.