REVIEW – PS Café – Dempsey Hill, Singapore

Werp bij binnenkomst één blik op de gigantische homemade taarten en je bent verkocht. Een chocoladetaart met grote stukken marshmallow, een heerlijk kleverige pecan-karameltaart of een frisse lemon pie – stuk voor stuk niet te versmaden.

Maar het PS Café heeft meer te bieden dan zoete versnaperingen. Ook voor een brunch, lunch of diner ben je er aan het juiste adres. De brunchklassiekers bij uitstek, eggs benedict en eggs florentine,  smaken er heerlijk. Voor carnivoren met grote trek, is de PS burger – één van de beste burgers van Singapore – een aanrader. Ook de salades en de miso-kabeljauw, geserveerd met gegrilde groenten, zijn een bezoekje aan het PS Café waard.

Naast de vestiging van het PS Café op Dempsey Hill (PS Café Harding genaamd), zijn er nog een paar, waaronder in Chinatown en op Orchard Road, Singapore’s grootste winkelstraat. Een erg leuke bonus van de vestiging op Demsey Hill is echter de prachtige locatie. Dempsey Hill is namelijk een erg mooi groen stukje van Singapore, waar voormalige legerbarakken zijn omgebouwd tot tientallen leuke restaurants, winkels en galeries. Zeker de moeite waard dus voor een korte wandeling om die taarten te laten zakken!

http://pscafe.com 

Lees ook:Vanaf oktober in Singapore: Mulberry mega store
Lees ook:De beste budget airlines van Zuidoost-Azië
Lees ook:ESPA opent luxe spa in Singapore
Lees ook:COUNT DOWN – De vijf beste shopping malls van Singapore
Lees ook:REVIEW – Flutes at the Fort, Singapore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.