Zestien doden door storm en bliksem Vietnam

In het noorden van Vietnam zijn de afgelopen dagen zestien mensen om het leven gekomen door zware stormen en hevige regenval. Twaalf slachtoffers werden door de bliksem getroffen toen ze aan het werk waren in de rivieren. Vier anderen zijn vermist en nog zeker 63 mensen zijn gewond geraakt door de bliksem.

Volgens de regering zijn zeker honderden huizen verwoest door de storm. De storm is sinds vandaag (zondag) wat gaan liggen. Het regenseizoen inVietnam kan nog zeker tot eind oktober duren. Elk jaar vallen er honderden slachtoffers.

Lees ook:Ook Myanmar geteisterd door slecht weer
Lees ook:Christelijke hulporganisaties in actie voor Azie
Lees ook:Dodental overstromingen Vietnam en Thailand loopt verder op
Lees ook:Indonesisch vliegtuig geramd op Schiphol
Lees ook:Noodtoestand alleen nog in Bangkok van kracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.