Indonesische Playboy-hoofdredacteur op vrije voeten

Playboy-hoofdredacteur van Indonesië, Erwin Arnada is weer op vrije voeten. Vorig jaar werd hij veroordeeld tot twee jaar cel, maar de rechtbank heeft zijn straf ongedaan gemaakt. De Indonesische Playboy gaat lang niet zo ver als het tijdschrift in andere landen. Zo staan in deze editie van het mannenblad geen naakte vrouwen.

Islamitische activisten denken daar anders over. Zij vinden dat Arnada onfatsoenlijke foto’s publiceerde. Het tijdschrift zou schadelijk zijn voor de moraal van het grootste islamitische land ter wereld. De rechtbank vond uiteindelijk de vrijheid van meningsuiting belangrijker

Lees ook:Playboy-chef Indonesië moet twee jaar de cel in
Lees ook:Voormalig Playboy-hoofdredacteur gearresteerd
Lees ook:Discussie tienerhuwelijken Malesie laait op
Lees ook:‘Club van Gehoorzame Vrouwen’ moet Maleisische huwelijken redden
Lees ook:Overheid Maleisie eist aanpassing concert Adam Lambert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.