Ruim 130 duizend euro voor rugzakdokters in Birma

De 2de Nacht van de Vluchteling heeft nu 135 duizend euro opgebracht. Afgelopen nacht klokslag 12 uur gaf burgemeester Aboutaleb van Rotterdam het startschot en begonnen zo’n 850 lopers aan een tocht van ong. 40 kilometer. Het weer zat de deelnemers niet mee. Ze kregen af en toe een flinke stortbui en onweer te verduren.

Het opgehaalde geld is bedoeld voor rugzakdokters in Birma. Wie de deelnemers wil financieel wil aanmoedigen kan ze de komende dagen nog steeds sponsoren. Een donatie schenken kan natuurlijk ook. Meer informatie vindt u op www.nachtvandevluchteling.nl

Lees ook:Steun strijd tegen kindermisbruik met kappersbezoek
Lees ook:Boekpresentatie ‘Etnic People Speak’ over verkiezingen Birma
Lees ook:Koh Phangan en de Full Moon Party's
Lees ook:Noodtoestand alleen nog in Bangkok van kracht
Lees ook:Amerikaanse ambassadeursdochter sterft na val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.